Träna självförsvar

Passet har sommaruppehåll
Vi hörs till hösten!


Självförsvar är ett träningspass i samarbete med Luleå Ju-jutsuklubb, med fokus på att alla ska känna sig välkomna!

Huvudfokus för detta pass är att inkludera dig som vill träna självförsvar men inte hittat en plats där du kan känna dig trygg. Under passet läggs extra fokus på välkomnande utifrån könsidentitet och hbtqi+perspektiv överlag. 

Passet riktar sig till kvinnor, transpersoner och dig som är utsatt eller som på ett eller annat sätt identifierar dig som hbtqi+person. Givetvis är du som redan tränar eller instruerar i Luleå Ju-jutsuklubb också välkommen att delta! Det viktiga är att bidra till en god stämning där vi respekterar varandra, varandras olikheter och tillsammans skapar en mer inkluderande och öppen atmosfär.

Du kommer utöva Ju-jutsu Kai som är Sveriges största ju-jutsustil. Observera att gästinstruktörer kommer att bjudas in, och du kommer därför ha olika instruktörer under terminen. Alla våra instruktörer är utbildade och på varje pass närvarar personer som är insatta i hbtqi+frågor. Träningslokalen ligger på Örnäset och i lokalen finns tillgång till både unisex och könade omklädningsrum och duschar.

Adress: Luleå Budocenter, Edeforsgatan 65, 974 39, Luleå.

Buss: Närmaste hållplats är Klyvargatan som trafikeras av linje 8 mot Kronan och linje 9 mot Lerbäcken.

  • Du behöver vattenflaska och oömma kläder som du kan röra dig fritt i
  • Två pass är gratis
  • Vi tränar barfota och utan smycken
  • Anmälan sker till lulea@rfsl.se eller via formulär: