Självförsvar

MedlemsaktiviteterRFSL

Ett träningspass med fokus på att alla ska känna sig välkomna!
I samarbete med Luleå Ju-jutsuklubb.

Fredagar 18:15-19:30 med start under hösten 2021

Huvudfokus för detta pass är att inkludera dig som vill träna självförsvar men inte hittat en plats där du kan känna dig trygg. Under passet läggs extra fokus på välkomnande utifrån könsidentitet och hbtqi+perspektiv överlag. 

Passet riktar sig till kvinnor, transpersoner och dig som är utsatt eller som på ett eller annat sätt identifierar dig som hbtqi+person. Givetvis är du som redan tränar eller instruerar också välkommen att delta! Det viktiga är att bidra till en god stämning där vi respekterar varandra, varandras olikheter och tillsammans skapar en mer inkluderande och öppen atmosfär.

Du kommer utöva Ju-jutsu Kai som är Sveriges största ju-jutsustil. Observera att gästinstruktörer kommer att bjudas in, och du kommer därför ha olika instruktörer under terminen. Alla våra instruktörer är utbildade och på varje pass närvarar personer som är insatta i hbtqi+frågor. Träningslokalen ligger på Örnäset och i lokalen finns tillgång till både mixade och könade omklädningsrum och duschar.

  • Du måste ha fyllt 14 år
  • Du behöver vattenflaska och oömma kläder som du kan röra dig fritt i
  • Terminsavgiften är 200 kr
  • Anmälan sker till lulea@rfsl.se eller i nedan formulär:

För dig som vill kommer möjlighet finnas att gradera till 5:e kyu gult bälte i slutet av terminen.

För att minska risken för smittspridning av covid-19 under rådande pandemi har Luleå Ju-jutsuklubb anpassat sin träningsverksamhet. De tillfälliga dojoreglerna hittar du på hemsidan.

Adress: Luleå Budocenter, Edeforsgatan 65, 974 39, Luleå

Buss: närmaste hållplats är Klyvargatan som trafikeras av linje 8 mot Kronan och linje 9 mot Lerbäcken.