PRESSMEDDELANDE

RFSL

Förlängt samarbete

Bilden visar fem samarbetspartners framför en stor trädörr.

Från vänster: Helena Eriksson VD Vinter, Lisa Wallin illustratör, Joakim Isaksson Markström ordförande RFSL Luleå och norra Norrbottens län, Elin Boström art director Yours och Maria Ekman projektledare.

 

Pressmeddelande

Luleå, 20 april 2023 – RFSL Luleå och norra Norrbottens län förlänger med kommunikationsbyrån Vinter för att förnya sin grafiska profil och bygga ny webb.

– Jag är glad att vi förlänger vårt långvariga och fina samarbete med Vinter. Vinter har genom åren visat att de är en kommunikationsbyrå som vill vara med och förändra attityder och normer. Jag ser fram emot att få visa upp mer av samarbetet, säger RFSL Luleå och norra Norrbottens läns ordförande Joakim Isaksson Markström.

Tillsammans med illustratören Lisa Wallin kommer Vinter att uppdatera hela RFSLs grafiska profil för att länka samman föreningens verksamhet och stora projekt som Luleå Pride och Tornedalen Pride. För att bygga ny webb tar Vinter och krokar arm med Yours kommunikationsbyrå för att utveckla nya webbsidor för att förbättra föreningens digitala närvaro. Samarbetet är en viktig del i RFSLs fortsatta arbete att nå ut med sin kommunikation och växa som organisation.

– Vinter är stolta över att fortsatt vara en samarbetspartner till RFSL. Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer att göra skillnad och nå ut brett med RFSL:s viktiga arbete, för att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter. Att vi får göra det tillsammans med illustratören Lisa Wallin och kollegorna på Yours känns så klart extra roligt, säger Helena Eriksson VD på Vinter.

För mer information, kontakta:
Joakim Isaksson Markström
Ordförande RFSL Luleå och norra Norrbottens län
E-post: ordforande@lulea.rfsl.se
Telefon: 072-541 40 09

Helena Eriksson
VD Vinter
070-629 15 10
helena.eriksson@vinter.se