Newcomers

Newcomers är en social plattform och ett nätverk för hbtqia+flyktingar och hbtqia+migranter inom RFSL Luleå och norra Norrbottens län som håller träffar regelbundet och hittar på aktiviteter utifrån deltagarnas önskemål. Vi verkar i Region Norrbottens alla kommuner.

Newcomers har regelbundna träffar; för tid och plats kontakta oss på newcomers@lulea.rfsl.se

Vill du ha roligt, genomföra och arrangera olika aktiviteter, träffa andra i nätverket, få kris och stödsamtal eller bara umgås? I så fall, är du välkommen på våra träffar!

Vi bjuder alltid på fika!

Vårt nätverk arbetar starkt för medlemmarnas integritet. En av ledarna kommer träffa dig snabbt innan din första träff för att informera om uppförandekod. Det som delas i grupper är konfidentiellt.

Är du intresserad?

Ta kontakt med oss.

 

 

Insatsen för 2023/2024 finansieras av Länsstyrelsen Norrbotten.


Vi arrangerar mötesplatser i Luleå och angränsande kommuner. Vi erbjuder även råd och samtalsstöd till asylsökande, nyanlända och papperslösa hbtqi-personer som befinner sig i Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Gällivare, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Kiruna, Pajala, Piteå, Älvsbyn, Överkalix, Övertorneå. Om du befinner dig i någon annan kommun kan du kontakta newcomers@rfsl.se för mer information.
Du är alltid välkommen att höra av dig till vår avdelning!

RFSL
Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter.
The Swedish Federation for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer and Intersex Rights.