För transpersoner och närstående

Må braRFSL

Transammans är Sverige största organisation för transpersoner och allierade, vi arbetar för att skapa mötesplatser & verksamheter för transpersoner och för att opinionsbilda för våra rättigheter. Genom våra lokalföreningar finns det nu mötesplatser i hela landet där du är fri att vara den du är!

Efter år av hätsk transdebatt och coronapandemi har det aldrig varit viktigare att organisera sig med andra. Tillsammans kan vi skapa synlighet för våra åsikter och kroppar, finna kraft och stöd i vår gemenskap och få tillgång till resurser som kan bygga ett stort och starkt community!

Vill du få råd och stöd, träffa andra transpersoner, eller starta en aktivitet eller verksamhet i ditt lokalområde bli medlem i Transammans!

Har du frågor eller vill veta med?
Skicka e-post till norr@transammans.se

Styrelsen Transammans Norr

På Transammans nationella hemsida finns mer information om organisationen: https://www.transammans.se/


Transvoices

För mer information maila transvoices@outlook.com.
Ett projekt av Alla åldrars scen med bidrag från Svenska postkodstiftelsen.

Transvoices är ett ettårigt projekt vars syfte är att lyfta röster från transpersoner, personer med könsdysfori och/eller transerfarenhet. Målet är att samla dessa röster i en bok, göra en utställning och en teaterföreställning med manus baserat på berättelserna. I projektet ingår skrivarträffar, ett läger för dig som är 13 år och uppåt (ingen övre åldersgräns) med deltagare från hela landet samt en teatergrupp i Uppsala. För mer information maila transvoices@outlook.com.